tiistai 13. lokakuuta 2009

Aarrekangas ja mitä siitä tuli + muitajuttuja

Kirpparilta löytyi tänään vastuttamattoman kaunista vanhaa heppatrikoota. Kangas on unelman pehmeää ja joustavaa, ihan täydellistä lastenvaatteisiin. Palanen maksoi 2,9e Aika kallista mutta niin ihana etten voinut laskea sitä käsistäni


Ihanan täydellisen kauniista heppatrikoosta tuli potkarit. Laitoin lahkeisiin resorit jotta käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä. Kangasta jäi vielä ainakin myssyihin pojille.



Kaksi froteepaitaa kirpparilta. Ostin ne jo aiemmin ja vaihdoin vain venähtäneet resorit uusiin. Hintaa paidoilla oli 0,5e/kpl




Eilen ostettu myssy sopi Iljuskaiselleni ihan täydellisesti ♥



kukkapaidat molemmat 0,5e ostin kankaan takia ajattelin uusiokäyttöön




Tutan froteebody 80cm mutta niukkaa kokoa, pääsee heti käyttöön Iljan uniasuksi. Ihan täydellinen vaate kapalon alle. Hinta oli kyllä 2e mutta koska tykkään käyttää näitä niin se ei ollut ihan liikaa.


7 kommenttia:

Katinka kirjoitti...

Ihanaa tuo heppatrikoo, muutenkin ihan mahtavia kirpparilöytöjä ja ihania ompeluksia!

Hanna kirjoitti...

Heppatrikoo on herkkua! Muutenkin hyvät löydöt sinulla.

Iita kirjoitti...

Wau mikä blogi! Ihmettelen kuinka en ennen tätä ole bongannut!! Tekisi ihan kamalasti mieli selata kaikki kirjoituksesi läpi, mutta nyt on pakko mennä nukkumaan. Lisään blogisi suosikkilistalleni ja palaan varmasti!!

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Ihana retrovauva siellä sängyllä köllötteli...kivoja kankaita ja mukavia olet tehny...kiva tuo retro "leikkipuku", siis se kapaloon menevä..mä oon sitämieltä et jos jotain kivaa löytää ni oon siitä kyllä valmis maksamaankin ja todella halpahan se oli 2e hintaankin, tietäisitpä vaan paljon mä oon joistakin retrojutuista maksanu..ja jos oon myyny ni saman oon saanu takasin...

pikkukiiski kirjoitti...

niimpä, huutiksessa noista "retro" jutuista saa kyllä varmasti omansa takaisin (ja joskus paljon enemmänkin mitä olis ikinä kuvitellut, niinku esim. yks vanha nallekuvioinen äp:n pussi jonka myin)

Unknown kirjoitti...

Your place is valueble for me. Thanks!…

Click Here
Gust.com

Ariana Richardo kirjoitti...

I’m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.

Click Here
Imdb.com