torstai 15. lokakuuta 2009

Unirätti josta tulikin peitto ja postin tuomia aarteita ♥

Ryhdyin eilen tekemään unirättiä vauvalleni..


..ja kuinkas sitten kävikään. En malttanut lopettaa ajoissa vaan unirätistä tulikin peitto :) Minusta oli vain niin ihanaa ommella leikkuujätteitäni yhteen ja katsoa minkälaista kangasta siitä tulee. Palojen ompelemisen lisäksi aplikoin sinne tänne sydämiä ja muita kuvioita ♥ 

Ei siitä mikään maailman siistein tullut mutta itse tykkään ja poika myös joten tehtävä on täytetty :)






Peiton nurjalla puolella on keltainen kukkakangas ja noita "pesulappuja" joita Iljuskainen rakastaa imeskellä :)



Posti toi tänään ihanan ja odotetun paketin. Onnistuin kerrankin löytämään edullisen paketin retrovaatetta huutiksesta, hintaa tuli potkareille postikuluineen vähän reilu 2e/kpl. Ei mielestäni paha hinta näistä ihanuuksista. Vihreät ovat noin 80cm ja ruskeavalkoiset ehkä 70cm, kokolappu puuttuu.


9 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

ihanat retrot potkarit <3 Ja toi peitto on myös ihana

Anonyymi kirjoitti...

ihanat sivut <3
ihania töitä <3

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Peitto on tosi hieno ja siinähän on paljon muistoja kun oot noista kanaista ommellu...mä tein meille ekomadon vähän samalle periaatteella ja ihana ajatella et Liljalle on takki tuosta ja Mintulle tuosta kankaasta, Tapanille tuosta jne...ja hienot on potkaritkin...

Pilvi kirjoitti...

Peitto on ihan älyttömän hieno! Todella tunnelmallinen.

pikkukiiski kirjoitti...

Kiitos ♥

Marjuli kirjoitti...

Oijoi mitä potkuhousuja ja millä hintaa! Aivan mahtavat kuosit!

Ja tuo vauvan peittokin on ihan huippu. Ihana koko blogi :)

Inkeliina kirjoitti...

Vastavierailulle poikkesin ja kas, täällähän on vaikka mitä hienoa! Kateellinen olen kaikista hienoista kirppislöydöistä. Peitto on älyttömän hieno, siinä on hyvin säilynyt kankaiden henki!

Usi kirjoitti...

Ihana peitto ja tuossa on kyllä ollut hommaa ku oot noita aplikointejakin tuonne väsännyt! Mulla olis tuola aivan ihanaa fleece kangasta josta aattelin Niilolle tehdä lattiapeiton. Niin ja mäki vaihdoin nyt blogini tänne,tää oliki paljon helpompi ja kivempi.Tuo vuodatus on jotenkin niin synkkä ja lokeromainen :)

Unknown kirjoitti...

An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

Click Here
Yudu.com