lauantai 30. tammikuuta 2010

Lauantaita

Iso kukkapussilakana kierrätyskeskuksesta 1e 


86cm kissabody odottaan Iian kasvamista 0,80e


Tälläisen söpöläisen oli joku hylännyt roskiksille ja pelastin sen meille. Päälliskangas on nähnyt parhaat päivänsä mutta muuten tuoli on kunnossa ja siinä on kunnon jousitus johon Nikolai rakastui. Tuoli on kuulemma huvipuisto ;) Lopullista sijoituspaikkaa en tälle vielä päättänyt mutta mietin että tuossa lasitetulla parvekkeella se ainakin olisi kiva kesällä.



H&Mn alesta ostin pojille myssyt 1e/kpl ja Iljalle ihanat kengät (nyt vielä aika isot mutta loppukeväästä varmaan juuri oikeankokoiset) 1e myöskin. 

4 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Mun mutsilla ja faijalla oli aikoinaan juuri tuollaset ruskea kukalliset pussilakanat. :) Ne on varmaan vieläkin mökillä.

Sani kirjoitti...

Jopas olet tehnyt löytöjä :)
Tuolistakin saa kuin uuden,
kun vain päällisen tekee :)
(löytäisinpä minäkin tuollaisen aarteen).

Marjuli kirjoitti...

Heh, ostin tuon saman turkoosin pipon Hallalle henkkamaukan alesta ja tuota toista katselin pitkään, mutta oli liian pieniä kokoja. Ja noita just samoja ruskeita kenkiä mietin ja mietin Viljalle, mutta en sitte ottanu. Sama maku meillä vissiin :D

pikkukiiski kirjoitti...

Marjuli, sinulla on hyvä maku ;) Olin katsellut noita kenkiä jo aiemmin mutta en malttanut ostaa ja nyt kun ne oli vain sen euron niin olin todella iloinen. Ja nuo myssyt on aivan ihanan mallisia ♥